Maintenance & Workorder app

Dit is een module van onze CRM applicatie die ontworpen is om onderhoudssector een extra gemak aan te bieden. 

Mogelijkheden:

  • Ingeven van BOM (structuur van je machine)
  • Implementeren van rollen (Ingenieur, technieker, werkvoorbereider, finance)
  • Mogelijkheid om per project statusflows te definiëren. Een voorbeeld kan zijn: Een ingenieur mag een order creëren en dus op status Nieuw zetten, maar door constraints in het systeem te implementeren kan je er voor zorgen dat status van gecreëerde workorder enkel door werkvoorbereider op status "In uitvoering" mag gezet worden. Tevens op de zelfde manier kan je ervoor zorgen dat de order enkel afgesloten mag worden door ingenieur die het aangemaakt heeft (dus na de controle van de werken)
  • Mogelijkheid van goedkeuren van orders met tussenkomst van projectleider

Reporting-tool

Als onderhoud projectleider heb je de mogelijkheid om op elk moment live de status van de orders en ook je resources te raadplegen en waar nodig bij te sturen.

 Onderhoud en workorder app reporting AppGroup.BE

Web-based

Workorder applicatie is web-based, wat er voor zorgt dat je dit van gelijk welke computer overal kan raadplegen mits juiste authorisatiegegevens.

Als App voor tablet en smartphones

Deze maintence en workorder app is tevens beschikbaar voor op je tablet (iPad of Android). Dit zorgt er voor dat je technieker ter plaatse de gegevens van de machine direct kan in de applicatie invoeren. Deze gegevens zijn vanaf dat moment centraal via database beschikbaar voor andere gebruikers.

Enkele toepassingsgebieden industrie

  • Automotive
  • Medische sector
  • Bedrijven voor onderhoud van industriële machines

Wens je graag meer informatie of een demo? 

Contacteer ons via deze pagina

 

Trefwoorden: Computerized Maintenance Management System); CMMS; Onderhoudsoftware;PM tool;Maintenance mobile app;Mobiele app onderhoud;